Ballondecoratie


Ballonnen voegen iets speciaals toe aan je feest. Wij zijn ons zeer bewust van de stijl en uitstraling die een ballon kan geven. Vooraf vragen wij uitgebreid naar jouw smaak en wat jij wilt bereiken met de decoratie. Wil je dat het sprookjesachtig wordt, strak en stijlvol, over de top blingbling? Voor iedere sfeer bedenken wij, samen met jou, de meest geschikte ballondecoratie. Ballondecoraties lenen zich uitstekend om een feestthema te versterken. Dat is met geen ander materiaal te evenaren.

 

Tafeldecoraties en heliumdecoraties

     

meer foto's

Met helium kun je in korte tijd een zaal omtoveren tot een feestzaal. Ook in huis is het een ideaal middel om snel en eenvoudig je feest een uitbundige uitstraling te geven. Zet een klein trosje van drie ballonnen op de tafels en je hebt een sierlijke en feestelijke sfeer zonder het te overdrijven. Met een jumboballon gevuld met helium krijg je een indrukwekkende blikvanger die heel gemakkelijk de hoogte in kan.

 

Bogen

     

meer foto's

Bogen zijn verkrijgbaar in alle kleuren, tot 4 kleuren per boog. Een boog wordt door ons geleverd en ter plaatse opgebouwd (en desgewenst ook weer afgebroken). Behalve de standaard bogen zijn er ook elementen aan de bogen toe te voegen, vraag naar de mogelijkheden en prijzen:

 

Kunst op ballonnen

     

meer foto's

 

Ballonnen als schildersdoek, dat is niet direct het eerste waar je aan denkt bij het zien van een ballon. Toch is het voor kunstenares Miek Asselman één van de fijnste oppervlakken om op te schilderen. Zij maakt op verzoek de mooiste kunstwerkjes op een helium- of luchtgevulde ballon. Dat kan op een latexballon, maar nog liever op een andere soort ballon, de "bubble". Een bubbleballon blijft veel langer vol en mooi en zo kun je nog langer genieten van deze bijzondere schilderkunst.

Naar de website van Miek Asselman

 

Pilaren

       

meer foto's

Ballonpilaren zijn in iedere stijl te maken, hierboven zie je slechts enkele mogelijkheden. Pilaren kunnen een alternatief zijn voor een boog. Ze zijn makkelijk van binnen naar buiten te verplaatsen en er zijn meer mogelijkheden qua ontwerp. De grote ballon op de top van de pilaar kan een effen topballon zijn, of met een feestelijke print. Denk daarbij aan 'just married' of een leeftijd. Pilaren worden door ons geleverd en geplaatst en eventueel weer opgehaald.